Gegevensupdates voor AlbumV10

Vakantie

Wij zijn terug op 20 juli 2022.

Na aankoop wil je de catalogus ook de volgende jaren up-to-date houden.
Daarom bieden wij jaarlijks - vrijblijvend - gegevensupdates aan, inclusief scans.
Deze updates actualiseren eveneens de marktprijzen van de uitgiften in de catalogus.
Marktprijzen halen wij vooral uit de resultaten van openbare veilingen. Zo heb je een idee van de realistische waarde van de uitgiften.
Het download bestand bevat een gedetailleerde installatieprocedure.

Uit respect voor jouw privacy gebruiken wij enkel technisch noodzakelijke cookies. Cookie instellingen